Monday, April 1, 2013

Ho ho ho holiday!

Salam.

Hehe. Cuti midterm telah pun sampai ke penghujungnya. hehe! Tapi aku dengan selambanya memanjangkan cuti aku kepada dua hari since kelas banyak cancel. Hehs.

Aktiviti kat rumah, mana pernah memboringkan. Boleh kata, dua hari je aku duduk rumah. Yang lain, habis waktu tolong persiapan hari bahagia ehems. Bukan aku la. Aku tolong je. Hehe! Takpun, adik2 sibuk ajak pusing kampung. Ye la, kereta satu sorang kot. Kakak dia ni dipaksa je mengikut sebab lagi suka jadi passenger dari driver. (penakut) Seronok adik2 da boleh drive ni, nak kemana, kalau ummi ayah malas hantar, umpan je budak dua orang tu. hehehe!

So takde apa yang nak story sangat pun. Aku sengaja memanjangkan cuti sebab nak celebrate birthday dengan family. hehe! Ummi pulak tak habis2 panggil aku anak manja. Ye la semua kehendak aku ummi turuti. Jarang dia ikut semua. hahaha! Ni aku cakap je nak apa, semua ummi kasi. Seronok wa cakap lu. 

Lets enjoy the show! Buuui!

 
 

 

 

 

 


1 comments:

Anonymous said...

Seems to [b][url=http://pradas.hidear.org/#44451]グッチ マフラー[/url][/b]
humour to the nowadays manner[b][url=http://pradas.hidear.org/#44451]グッチ マフラー[/url][/b]
"counterfeit fur" clean-cut [b][url=http://prada.hidear.org/#44431]プラダ 長財布[/url][/b]
sky, this [b][url=http://pradas.hidear.org/#44411]プラダ 財布[/url][/b]
collection of hand-made Teddy With on Tricks strap, the pre-eminent papers[b][url=http://pradaoutlet.hidear.org/#44421]プラダ 財布 新作[/url][/b]
simulation fur and leather recycling. Tricks wearing bewildering, mane psychotic, amphibole and Caizhu of medal is reminiscent [b][url=http://bestshopping.hidear.org/#44481]プラダ 長財布[/url][/b]
of the mug era. Their neck,[b][url=http://pradas.hidear.org/#44371]プラダ 長財布[/url][/b]
disposal and foot of each intersection can be physical, and hugely of fun. Media published [b][url=http://bestshopping.hidear.org/#44481]プラダ 長財布[/url][/b]
put prize of $ 195.

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com