Thursday, June 4, 2009

blogging again!

salam
kalau dah namanya addicted tu,memang tetap addicted ar!
hari ini bosan yang amat..
pagi2 mesej ummi and ayah as usual tanya kabar dorang
huhu!hari ni cam sedih je..
ye la,rakan2 aku semuanya balik..
aku pulak xberani nak outing2 ni..
tunggu la keadaan da stabil and kalau ummi izin keluar baru la bleh keluar..
kalo ummi tak izinkan,biarlah aku menjadi guard yang paling setia kat mahallah zainab jahsyi~
dan malam ini,aku kembali tidur sorang2 sebab roomate pun balik rumah dia..
hukhukhuk!!!
takpa la..ayah kata adab menuntut ilmu,jangan diendah perkara lain..
bersusah2 dahulu,bersenang2 kemudian..
kawan2 aku ada invite aku join usrah..
tapi aku xpaam macam mana nak join..
apa itu karisma?apa itu jim?
huhu!invite la..
insyaAllah aku manage time aku elok2 nanti..
hari ini penuh dengan emo kembali!
cess,nyah kau dari sini emo!
nampaknya,berlemak la aku dalam bilik sorg sampai hari ahad!!
sedih2!!!!! :((
akhir kalam,aku tak kisah pun!

5 comments:

@pEaCE@ said...

yeahhh..weekend is boringg

F a r i z z a i d I said...

hehe, pergi try mknn
yg ade kat cafe.
bru la sedap.

Anonymous said...

jim n karisma tuh kira persatuan tp bkn under uia.... aktiviti utk gurl aku xtaw sgt... try ar tny fa or sara....

ariff sulaiman said...

hello sis!nice to mee u!follow my blog balik k!n add la ym kalo leh!

weh!lawa gile blog ko!jelez sgt2!hahaha

ArM said...

salam eida~
hepi berjuang~
smoge ko dpt capai ape yg ko cite2kn...amin...

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com