Tuesday, June 2, 2009

life =P

salam

minggu ni aku masih belum mulakan pembelajaran
ya,aku sekarang hanya melepakkan diri didalam bilik

apa yang penting aku enjoy life aku kat sini
walaupun penat turun naik tangga,ulang alik sana sini
tapi, aku enjoy kat sini
aku sangat merindui suasana study!

niat aku kat sini kerana Allah,and insya allah aku akan mampu cope dengan suasana kat sini
kadang2 aku rasa xyakin yang aku akan mampu hidup dengan budaya dan suasana kat sini
tapi akku yakin aku mampu melawan itu semua
aku kesini nak timba ilmu kerana Allah dan untuk kebaikkan aku dan keluarga
so,insyaAllah aku tak kan terikut budaya2 mereka!

Alhamdulillah,aku banyak belajar benda baru kat sini..
dan aku akn amal kan setiap benda baru yang aku dapat kat sini~

result EPT and APT aku xla teruk sangat!
EPt aku level 5 and arab aku level 2!
arab tu sampai level 2 je oke!:P
aku mungkin berada di sini setahun setengah
sekarang tengah tunggu result FAPT lak!
hopefully baik2 je result tu!


6 comments:

F a r i z z a i d I said...

gud la ur english.
kalu ak, haish.

btw, berjaya jugak
kempen naik tangga dlu

syafeeq said...

bgos la ko enjoy life kat sana..
alhamdullilah..
keep it up k..

eida said...

fariz,aiyark
tu pun nasib baik je..
boring gla jwp ept tu...
yg soalan 4 tu,memang main bulat je jawapan sebab dah ngantuk gila masa menjawab!
ye,sepatutnya UIA buat kempen naik tangga hari2 macam aku ni!
lama2 kurus la duk sini~cewaaah!

______________________________________
feeq,hehehehe!
isnyaAllah!

assabakie said...

hoho...
namokam culture shok..
hehe

Anonymous said...

jom kuaq gi pasar malam minggu depan!!!!!!!!!!!!

hehe..

~~ohok2~~

:: FaE-ZaH :: said...

wuu dasat level mu eida...
kalau iza yg jawab paper arab tuh konfem level beginner jaa..kehkhekhe

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com