Monday, December 7, 2009

W.E,L.C.O.M.E =)

Salam =)

After a few month,now i have the time to update this blog.Penyapu da ada,penyodok da ada.Apa lagi,bantai blog ni.Shhh~
Alhamdullillah,rindu sangat dekat en blog ni.Macam-macam nak kongsi,tapi macam tak berkesempatan pulak.Ya la,lepas ni nak pergi kelas.Biasalah,line internet kat sini tak laju,so kena banyak sabar masa nak online :) Kawan-kawan buat masa ini hanyalah handphone,laptop dan bantal :P Hehe!Aktiviti favourite kot tiga2 tu :P Sekarang ni tengan musim exam.Mid Sem.SAtu yang aku perasan kalau da masuk musim exam,TEKAK sakit, MATA bengkak, Hidung berair,apalagi kalo bukan DEMAM =.=" Kuat sangat aku ni jatuh sakit.Huhu!Kena cari suami doktor ni :)) Haha!Oke FULLSTOP di situ :P

12 Dec ni BALIK :P Yeay!Seronok oke?HIGHLIGHT kan disitu :P Sekarang da takda masa sangat nak meneruskan hobi menaip merapu-merapu di blog COMEL ni.SIBUK sangat :) Apa yang aku sibukkan sangat pun aku tak tau.STRESS oke?Huhu!Aku ni kan ala2 manja.Macam sekarang ar,macam2 benda jadi,demam,sakit,exam,cuti,kerja:MALAS!Apalah aku ni.
blogger-emoticon.blogspot.com

Dalam laptop aku ni,dah macam kejadah da aku coret pasal apa-apa saja yang aku rasa,yang tak mampu aku nak share dengan orang.Kadang aku jadi terfikir,aku ni tak suka bergantung atau apa?Walaupun nampak kegedikkan aku sometimes di Facebook,tapi tak sama dengan apa aku rasa.Dengan ketiadaan Efa and Sara kat campus,lagilah sunyi aku rasa.At least kalau ada dorang boleh jugak buat manja-manja.Nak2 dengan sara.Efa BLUR :)) Haha!Rindu ah korang :*

Oke la,nak sambung study fizik!salam.Keep in Touch :P

2 comments:

Nur Areefah said...

!Kena cari suami doktor ni :)) haha highlight disitu..wakaka..

eidaaaaaaaaaa..ko buat aku berair mata !__!

eida said...

haha!apa highlight distu~
fullstop la..hoho :))
jangan nangis :P
aku tau ko rindu aku :))

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com