Tuesday, December 28, 2010

berkepala DUA ^___________^

Assalamualaikum >____________< blogger-emoticon.blogspot.com

Macam teruja je kan?Takde ke emot yang lagi cute nak menambahkan keterujaan?Jeng jeng jeng!Kepala dua?Apa yang aku duk merepek konon berkepala dua?Iskkk.Title tak teruja langsung!(Macam mana nak up traffic ni?) :))

Oke lah.Tak boleh cakap mengarut banyak-banyak sangat.Lagi beberapa hari akan muncul tahun 2011.Tamat lah sudah 2010 tahun penuh makna, dugaan, cabaran, perjanjian dan segala macam.Dan tahun 2010 merupakan tahun akhir aku berkepala 1 ^___^ yang bermaksud umurku 19tahun!Tahun depan aku dah berkepala 2 iaitu berumur 20tahun!Wallaweeeyyyy!
Masa kecik-kecik dulu selalu teruja dan berangan-angan untuk berumur 20 tahun.Nampaknya harinya bakal tiba tidak lama lagi.memandangkan birthday aku pun 2 april, so rasa macam tak lama je lagi birthday ku bakal tiba.Pejam celik pejam celik dan 2011 :)

Takde apa pun nak cakap sebenarnya, tahun depan pun blog ni berumur 2 tahun jugak.Dan penulisan blog aku ni daripada zaman aku tak matang kepada pramatang sehinggalah sekarang hampir-hampir nak matang. :)) So apa saja yang ada, yang tertulis dan ditulis, adalah sebahagian daripada rutin hidup mak ya anak-anak.Maaflah kalau ada yang rasa tak senang hati dengan penulisan I yaawww.Blog ni kadang-kdang macam diary.Tak payah nak tulis-tulis buku dah. :))
Oke la, semoga tahun lama bakal dihabiskan dengan baik.Masih ada azam tahun lepas belum terlaksana, moga dapat meneruskannya dimasa hadapan.

Ini ada post istimewa untuk Zaty Othman and Nadia Azmi!

dear zaty liling :)
i miss each time we spent together!whenever siti is not around you will always be there.talking to me while reading,sharing stories and the most important thing is gossiping at beautifulnara!haha!and also rotikaya!dan dan dan, u suka shopping and jalan-jalan macam i!hoho~OMG!sangat-sangat rindu u.sobssss!i don't know if you still reading my blog or not, but still, i wanna say a bunch of thank you liling~for your words and your care, i really appreciated!kalau u baca, sila like i banyak-banyak ye!suppose to be i ada dengan u, arrhh~takde rezeki and i have to bear it :( anyway, wish u all the bestttttt!have the blast one there.jangan nakal-nakal lagi kat sana!kesian HH u :)) suwwiiiiit tak i nak cakap kat u ni.I love u mak cik! :* take care !


and to my dearest nadia sayang!
haha.kesian awak merantau kat sana sorang-sorang.saya betul-betul teringat awak masa saya demam dua minggu hari tu.kalau awak ada, dah tentu ada mak cik yang tiba-tiba datang bilik saya tanya dah makan ubat ke belum.al maklumlah kawan awak ni penakut akan ubat-ubatan~awak pulak pembekal ubat.tak pergi klinik pun takpa sebab awak mesti ada ubat untuk saya!saya pun rindu nak dengar awak bebel macam-macam.rindu nak tengok orang yang excited nak mati macam saya bila cakap pasal balik.hehe!awak pun jaga diri kat sana ya.kalau sakit makan ubat.kalau rindu mesej-mesej la saya!tha nx jugak sebab sangat rajin call2 saya!saya sayang awak jugak! :*
and lastly, happy new year readers!semoga tahun baru,azam baru, perubahan bakal berlaku :)


10 comments:

lalymaaa said...

u know what, u look thin at the last photo!

diet ker dik?

:)

SHIEmah Shiemillionaire said...

slmt thun bru yer cik eida..

haha..btw..ak ase ak still muda..

najwa said...

birthday ku juge bakal tiba...xP

AlFaQirah Fillah said...

happ berkepala dua..

kepala dua dah boleh kawen 2..huhu

Abu Luqman said...

singgah malam..apa khabar

eida said...

kak laly:
tu gambar i sem lepas.HAHAHA!jangan la puji!

eida said...

shimah:
aku pun rasa aku masih muda belia.cuma kalau ada yang nak datang meminang, aku tak tolak.hahaha

eida said...

sarah:
7jan kan birthday kau?
haha!
jumla celeb~
ni sibuk balik rumah~ :))

eida said...

abu luqman:
baik :)
singgah jangan tak singgah.
baca jangan tak baca :)

eida said...

uyu:
hehe!aku memang tak kisah nak kawen bila2..
tapi budget cam kurang je lagi ni.
haha!
takut tak leh nak kawen macam yang di impikan LOL :)
(kiddin') :P

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com