Friday, July 17, 2009

akan tiba

alhamdulillah..
mid sem da selesai..
aku tak perform elok time exam sebab masalah dalaman(poyo)

dan hari ini semua orang kembali pulang kerumah..
hanya aku and rakan2 masih stay..
tiket aku esok
tak sabar nak balik rumah
tapi sebenarnya balikku bermisi
banyak benda nak kena settle
semoga Allah permudahkannya bagiku~

hari ini birthday kak long
happy birthday my dear sis!
xsabar nak jumpa orang yang dah kerja ni~

huhuhu!
tak tau la nak update apa kat sini~
yang pasti tak sabar nk balik!
homesick da ni!

3 comments:

assabakie said...

salam..
nok oyak etep es..
happy birthday kak long...
ngee~~~

Anonymous said...

aku sampe umah dah.....

~~ohok2~~

eida said...

hoho!
aku pun dengan bahagianya nak btau da sampai umah!

ahhhhhh~
bestnya!home sweet home :D

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com