Tuesday, September 7, 2010

Datang dan Pergi

Salam Penghujung Ramadhan Pembuka Syawal

dari before ramadhan lagi ingat nak buat post tentang ramadhan, bulan yang di nanti-nanti setiap umat Islam yang ada di atas muka bumi ini.
sekarang sudah sampai di penghujungnya, umat Islam tidak sabar-sabar lagi menunggu ketibaan Syawal menyambut hari kemenangan umat Islam selepas sebulan mentarbiah diri.
Ye la, orang kata ramadhan bulan mentarbiah diri, wallahualam.beribadat bukan kerana bulan, sebab bulan akan berlalu pergi macam sekarang.

dikesempatan yang ada ni,
selamat menyambut hari raya yang bakal menjelang tak lama lagi.
mengejar peluang yang masih ada di ramadhan kali ini.
mohon ampun segala dosa, silap kata, terkasar bahasa, teremo sana sini,tergarang,
dan semua yang ter ter ter.

To dearest roomate Cik Z and Cik S
selamat hari raya!
sorry tergurau lebih2.
terpanggil macam2.
tercuit sana sini.
hehe!
terima kasih menjadi roomate saya!

Dear classmates;
DB,PROG,MATH3 and PHY2;
Guys, thanx for the whole sem.
Thanx for being such a good friends to me.
Thanx for troubling yourself for helping me!
Thanx for being such a great buddies for our final projects!
And dear friend, thanx a lot for helping me when the lappy breaks down, when I forgot my password until you have to sleep very late and have to wake up early in the morning just to help me and lot lot lot lot of questions to me until sometimes I cannot answer your questions.But I always try my very best to help you.So don't burden yourself too much.I know you are trying so hard to a better person, and yes, YOU ARE!So don't push yourself too much towards it!And thanx a lot because I've learnt so many things from you!
Cik I and Cik A and Cik Q, thanx for every moment we have!there are always something that teach us to be mature in everything!I love you guys!Cant wait to be there right?

Yes, I'm home for 4days already.
I really missed home after 4months being at CFS~
Meriah meriah dan meriah.
yang tu teriak, yang tu nak ni, yang tu berebut itu and macam-macam.
bak kata Ummi, dua orang balik, macam 10 orang anak ummi!

Wow!
Oke, selamat hari raya!
have the blast one oke?
Ampun dan maaf dipinta buat semua!
Jangan lupa hati2 balik kampung oke!

P/s: SAKIT mata tak baca hijau je?Teruja sebenarnya tahun ni because tema raya tahun ni hijau muda!

1 comments:

ansarullah said...

cik eida..saye sangat comel ok!!haha

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com