Saturday, November 27, 2010

Bila lemah tak bermaya

Assalamualaikum :)

Just wanna share a picture (printscreen je):
Bila rasa lemah tak bermaya, selain melakukan kewajipan kepada Yang Maha Esa, there is something that will always chill me up! Terima Kasih dan syukur tak terhingga Ya Allah kerana mengizinkan aku mempunyai ayah dan ummi lagi. Semoga sempat menjadi wali ku. Semoga terus dengan kekuatannya :) Semoga terus sihat walafiat dan mendoakan anakanda!


p/s:actually ayah nak tulis berusaha..hehe!"kak" or "kakak" panggilan kat rumah!


memang orang xkan paham.tuan punya badan je yang paham maksud gambar tu :)


sob sob sob!

4 comments:

najwa said...

ye kak! chayok2!! ^_^

Fakhrur Razi berkata said...

woahhh ayah kau berblogging juga?

eida said...

sara: haha!tq kak long!

eida said...

raji: hehe!ha ah...ayah aku pun blogging gak...so kena behave la jugak kalau aku nak post sesuatu entry! ;]

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com