Sunday, October 3, 2010

Kebenaran terbongkar

Assalamualaikum! =)

Akhirnya aku tahu kenapa tulisan boleh jadi HITAM even aku dah letih-letih touch up supaya warna-warni dan lawa macam aku.Haha!
Rupanya sebab update dekat google chrome!Bukan pasal HTML yang aku edit untuk buat protected entry dan segala macam yang aku edit dan tambah dekat HTML code tu.
Biasa lah.Buta IT.HAHA!
Terpaksa la aku update dekat mozilla.Reasons kenapa aku tak suka guna mozilla firefox ni?:
+lembab.
+aku xleh kecil dan besarkan font kalau update blog(tak tau la kenapa)
Aku mana lah pandai benda-benda ni semua.Aku pandai type je.blogger-emoticon.blogspot.com


Anyway, ni aku tukar lagi rumah aku ni.Sejuk la sikit mata ni memandang kan?
Aku lebih suka yang 3 column punya.Tapi, oke la yang ni dari yang warna hijau tu.pakat-pakat gelak dorang tengok aku punya blog.haiya!
Ala, sekarang semua dah canggih.Aku baca tutorial pasal nak buat background and header yang cun-cun.Haiya, naik bengkat mata aku baca.Guna photoshop.Mana la aku pandai.
Haha!blogger-emoticon.blogspot.com

Tiba-tiba aku teringatkan boss aku.Ye, Boss!Kalau bab-bab computer ni, kita serahkan sahaja dekat dia.After spm, dengan dia la aku duk habiskan masa.
Bangun pagi, tengah hari, tengah malam, sampai la subuh, mengadap benda computer ni dengan dia.Dia sanggup tidur lewat sam-sam dengan aku, just nak ajar aku benda-benda alah ni semua.Aku mana nak reti benda-benda ni dulu.Dia la paksa aku google ini, google itu, baca tutorial dia bagi, and masa birthday aku, dia hadiahkan header untuk blog aku!haiya, rindu sama boss.Masing-masing dah bawa haluan sendiri.Kami busy dengan study, so tak dapat la nak jadi assistant dia lagi.Kau pun da lama menyepi di dunia blog.Haiya boss.Hangat-hangat taik ayam je kan kita dalam blogging~blogger-emoticon.blogspot.com

Sesuatu yang buruk baru saja terjadi.OMG!I think I have to stop giving,stast hoping!urh...Live like a loser..Ouh no!Die like a hero~ =.="I have to stop the nonsense!

p/s: Anyone knows what is BACIN?tell me ya!



5 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

owh blajar la owh
tutorial ad nk antam2 blajar sndri pun bole..
xde org lahir2 dh taw gne ps ;P

blog tu setia
kte dh lme xbkk pun der masih tnggu kte
huahua...

p/s:Bacin? bacon ke? xD

inchEkPelukis said...

bacin tu bau busuk.
macam bau2 hancing gak.

eida said...

razi-haha.nak hentam tapi makin xjadi.haiya!
takut hentam2 sangat, takut lama2, laptop ni terhentam sama.

=))

eida said...

faiz-hahaha.terima kasih kerana menjawab.LOL

ArM said...

thanx assistant.
insyaallah ak pat duit jpa t ak bli laptop sndri n continue to blogging..
tp xjnji r..huhu.

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com