Friday, October 1, 2010

Pondok Buruk!

Assalamualaikum.

Haih~Banyak pulak komen puaka-puaka komen blog aku buruk.Haha!Taadaaa.Ketahuilah oleh anda, saya juga tak suka new look ni.Tapi tak berapa rajin nak godeh-godeh, usha-usha template cun-cun.So buat masa ni, guna la sekejap.Tenang apa tengok warna hijau.Hehe!Takda ar korang asyik nampak pink je blog aku(blog lama punya memang pink kan plus biru muda sikit.cun seyh!)

Satu lagi masalh, aku tak boleh nak tukar colour font.Bukan main buat warna-warni, last-last HITAM jugak dia keluar.Haiya!

Anyway, macam mana cuti?Aku pulak tengah sibuk transfer file-file penting (movie je banyak :P) ke laptop lain.Ye la, ayah nak hantar umah acik untuk di baiki laptop aku ni.Kurang sihat sikit.Tapi sayang la.Haha!Aku macam tak suka Windows7.Tapi takpa la.Asal laptop ni sihat macam biasa.

Hah, oke la. Sampai sini dulu.Nak sambung download benda-benda cun ni.Cepat-cepat la aku boleh tukar aku punya blog. Daa!





p/s:cari mood nak update :)

6 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hohoho kalau ak tlis entry gne google chromine
cmtuh gop jadinyer..
pakai font lain @ kaler lain pun kuar font yg sme dan kaler hitam

eida said...

OIC.pasal google chrome rupanya.
sia sia daku mengedit.
haiya!

ammira azmi said...

haha
okay ape template neh
sometime, less is more
serabut je template mu sebelum ni
serabut mata i
tape ida, k.long taw, ida punye taste memang kureng siket
terpaksa terima hakikat
kah3
btw, ni msti tiru k.long, ari kt tempat template yummylolly
see, ikutlah jejak kakak yang ade taste ni
hahahah~

eida said...

hello.u are a bit late.
ni baru je tukar pulak.
before ni kaler hijau semacam je.
perh
ni pun carik sebba tgk blog k.long la.
anyway, haiya.
apa macam ni.
xleh nak buat protected entry!

ammira azmi said...

kah3
seus buta IT!
skali tengok tutorial je jadik!
sian ida.
selain tade test, xpndai bile tgk tutorial jugak.
bwahawhaha!

eida said...

hahaha.kurang ajar.
dah baca.
bila test dekat tempat test tu, dia jadi je protected.
bila nak post entry, dia xleh.
haiya!

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com