Tuesday, May 5, 2009

apa sahaja?

++SALAM++

busy,busy dan busy semakin busy lagi busy aduh busy!
hoho~

terima kasih atas perkhabaran yang baik itublogger-emoticon.blogspot.com
esok nak pergi x-ray dan akan pergi dengan anak kawan ummi iaitu fasha..**segan2**

nak beli baju T dari republic,tapi ummi pesan,dah selesai urusan belajar baru boleh beli..
huwawawa,tapi amirf dah tetapkan tarikh sebab dia dah nak pergi matrik,so aku xdapat beliblogger-emoticon.blogspot.com
mau sangat2..wawawa!blogger-emoticon.blogspot.com

ouh ya,izzat dah seminggu lebih latihan tenis dan esok adalah hari pertandingan..
dan SMKA Ittifaq hantar 3 wakil!cayalah bro~
dan ayah paling suka sekali sebab anak lelaki satu2nya menurun bakat dia..
**bapak borek anak rintik**
selamat berjaya buat izzat!
++majulah sukan untuk negara++

dan keluarga:
-semoga cepat sembuh untuk azib..hati2 dijalan raya!
-abang yi, kak ton, kak no, kak yah dan kak dayah terima kasih atas ucapan itu!
(abang yi and kak ton kata nak bagi duit..HOHO..mana2??nak2!)
-yoyok yang akan berasa sunyi nanti sepanjang ketiadaaan kakak tersayang!
(belajar rajin2 ya,jangan peduli kata orang dan selamat menjadi anak tunggal nanti..hehe)
-izzat juga yang akan hilang tempat bergantung dan tempat meluahkan rahsia,selamat merindui kakak mu ini nanti..
(selamat berjaya dalam pelajaran dan kotakan janji untuk ke KISAS lepas PMR ye bro!dan selamat berjaya dengan dunia tenis anda)
-kak long selamat grad dengan cepat dan kerja dan capai impian ITU dan selamat mengucap BYE2 dekat UTP (baru nak pergi praktikal)

**dua minggu lagi duduk rumah**
hahahaha!
(emo)

sahabat2:
aini-Matrik Pahang
ana-Matrik Perak
epa-Matrik Pahang
trah-Matrik Perak
intan-Foundation of Engineering IIUM
nadia-Foundation og Engineering IIUM
Ct Zubaidah-Foundation of Engineering IIUM
byni-Form 6 Usuluddin
nik-Tamhidi Perakaunan dan Muamalat USIM
eezzah-Tamhidi Sains Dan Teknologi USIM
ain-sains hayat UM
zana-medic mesir
anis-medic mesir
wany-Foundation of engineering(chemical) UTM
ilah-xtau yang pasti dia di UTM sama dengan wany
aima-masih tak tau kan?tunngu scholar..

good luck guys!~

dan ini untuk budak REPUBLIC 1991



dedikasi khas untuk eju:terima kasih untuk video ni!terharu tengok hasil ikhlas eju!semoga eju berjaya dan terus berjaya dengan cita2 eju!dan selamat jaga diri dekat tempat orang~

republic 1991:korang memang BEST abes!

dan aku,
sedang sibuk..
sangat sibuk dan makin sibuk..LOL
(koya sibuk ekpong)
xdop wat mende pung...
tengoh prepare nak interview IPG 12 may ning..
pahtu duk sibuk list barang nak bawak mende kekgi..
duk sibuk usha kain nak wat baju gi study..
duk sibuk menjawab panggilang orang pasal sambung study dan mencatit nasihat2 yang dibagi!
sibuk study bahasa arab and bahasa inggeris balik(dop pandai ane ekpong)
**10 may nak gi KB,shopping time**
haha!

dan ayah and ummi sedang sibuk mengatur masa..
12 May-kak long exam,yoyok exam dan aku interview IPG
22 May-kak long habis exam,dan kitorang nak bertolak ke KL
23 May-daftar aku
24 May-Izzat exam
24 May-terus ambil kak long dari perak sebab kak long dah nak pergi praktikal..
**yang pasti adik beradik xda yang ikut hantar aku**
isk3!adeh~

entri yang sangat berserabut..haha!layan je la~

10 comments:

a i m a n said...

all the best~
belajar betul2
=D

eida said...

hoho!
insyaAllah,TQ :D

assabakie said...

hoho..
slamat datang ke kb kali yg terakhir ana kira...
ngeh2..

@im@ CK said...

ak gi uitm shah alam..
asasi kejuruteraan..
all d best my pren...

eida said...

nabil-huwawa!xleh nak gi kbmall dah pahni..huwawawa!
tapi akn pergi lagi sebab bnyk menda nk wat..
besut xdop bank muamalat,so kena gi bnyk kali gop tu..
shopping agi,bayar yuran agi..LOL
_____________________________________

aima-ouh dear,you too!all the best my dear~

:: FaE-ZaH :: said...

eida sangat sibuk yaa kamu...
hehehe nyway dh nk pegi smbg study dh eida ek...
xper2 teruskan study dgn penuh smgt...wuhuuu!!!!
toing2(gonna miss this)

eida said...

iza-ouh my god! i will miss your essay in forum :P

keep up ur tazkirah through that forum k?

hopefully,we're both berjaya oke??

TOING2!!!!!

assabakie said...

ok..
bgus3...
sila2..
buat je macam rumah sendri..
klu sapa2 rasa nk duk klate..
ni hah..
umk masih kosong..
ngeee~~

eida said...

hahaha!
masih kosong??
bleh dah tempah eh?
LOL

assabakie said...

ada la kosong..
bleh2..
nge~~

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com