Saturday, May 2, 2009

Award


Award ni dari areefah dan juga iza!
hoho!award2 sebelum ni aku tak upload punn,maaf ye!
nanti aku akan letak semua award dekat blog..
malam ni aku tak dapat tidur tu yang aku nak update blog,tapi takda idea..
tu pasal la aku buat ni
blogger-emoticon.blogspot.com

rules...
1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda..
2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini..
__________________________________________________________

areefah
1. bersemangat waja
2. selalu update blog
3. selalu mesej aku :D
4. baik
5. dia nak jadi IBU(aku tak tau asal usul ibu ni)

iza
1. kawan aku kat republic
2. seorang yang penuh dengan idea bernas
3. selalu tulis blog panjang2 dan reply post dekat forum panjang2 :P
4. dia baik
5. bersemangat waja sama dengan sifunya AREEFAH
____________________________________________________________


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
1. suka baca blog orang
2.suka habiskan masa dengan membaca terutama NOVEL
3. sukakan semua barang2 berwarna PINK
4. suka kumpul barang2 ODM
5. makan adalah kerja tetap
6. suka menulis
7. pendiam di dunia nyata, di alam maya sempoi je :P
8. suka mendengar cerita2
9. coolblogger-emoticon.blogspot.com
10. suka hati korang nak anggap apa(HOHO)
_____________________________________________________________

4. Anda perlu memilih 10 orang penerima award dan describe tentang mereka

1. Aima-satu2nya kawan baik yang aku bleh jumpa didunia nyata buat masa sekarang
2. Arep-selalu tolong berkaitan dunia IT..Republic 1991 GFX Team
3. Aiman-aiman tak kisah dan bakal doktor..Fuyyoo!hoho! Republic 1991 Admin
4. Nabil@Assabakie-sek PAS,sek KEM, and adik dia sangat baik dgn aku..Kim salam ke wanna Republic 1991
5. Nabihah-rakan yang banyak membantu selain pembakar semangat dan sangat2 berjiwa pendidik Republic 1991 Moderator
6. Myra-geng kat republic and dalam ramai kat sana dia yang mula YM dengan aku dan sangat baik masa Fungkur FM Fever!rindu masa tu Republic 1991 Moderator
7. Azrul- Dia kalo ada apa2 mesti tagged!Dulu dia save link blog aku,lepas dia update layout blog, dia dah tak save!haha! Tapi dia best sebab dia budak UTP! Republic 1991
8. Nina- Hehe!sebenarnya kenal dia kat FS,lepas tu dia join Republic 1991 tapi baik dengan dia dekat blog..dia budak pandai :D
9. Eju- Cumill+hensem+kreatif+bakal engineer ni Republic 1991 GFX Team
10. Fawh- Hoho!blog dia sangat best!yang penting Fawh da VIVA Republic 1991
11. Farhah- kalo baca blog fa,rasa cam baca novel or satu artikel yang sangat panjang dan penuh dengan info..yg penting fa suka sangat guna ni- =.=' dan tukang kenalkan Republic 1991
12. Afnan- sek kelate dan suka guna CAKPONG2~ dan sangat anti denga TOING2 aku dan juga dari Republic 1991
13. Semua budak2 republic amek ye!nanti masing2 dah pergi belajar, xda la rindu aku sangat kalo dah dapat award ni..haha!gurau je :P

blogger-emoticon.blogspot.com

16 comments:

NurAreefah said...

th@nks k@ren@ mel@ks@n@kn kerj@ @n@ deng@n j@y@ny@..hee

Ruh Al-Jadid (روح الجديد) said...

"suka hati korang nak anggap apa(HOHO)"

nk aggp pe ek...
mati akal...hahahaha

a i m a n said...

syukran jazilan ya "cik eida"
=)

eida said...

areefah-ni sebab aku terharu tengok kau begitu rajin menyenaraikan penerima award dekat blog kau :D
_____________________________________

arip-hahaha!aku pun mati akal jugak sebab tu aku suruh korang fikir sendiri..

p/s-sila fikir benda baik2 ya**
_____________________________________

aiman-hoho!afwan ya "en aiman"
seusai habis exam,sila buat ya..haha!sekarang xpayah la buat lagi :D

NurAreefah said...

erk..karena aku sayang mereka..
( sedangkan banyak lg hutang award yg aku tak buat..hahahha )

eida said...

hahahahahaha!
sama2..aku buat yang ni sebab kagum dengan senarai kau!
aku akan buat award2 yg seterusnya!

:: FaE-ZaH :: said...

penuh ngan idea bernas???
gagagaga thanks eida

eida said...

hohoho!
betul apa iza?
sama2..
sepatutnya eida thx sebab bagi award ni :P

bihah said...

thanks eida..terharu aku..huhuhu
/me hug eida~~

azrul said...

syukran ya ukhti~

nnt aku link balik...tga x de maser...


syukran jazilan.!!!!~

aku nk wat gak la..huhuhu~

eida said...

bihah-hoho!
/me hug bihah ketat2!haha!
_____________________________________

azrul-hahaha!!sempoi ar ko!
*puji jangan tak puji**

weh2,sal link tu aku ngada2 je tu!haha

ArM said...

thanx 4 award...
dh lme x ym ngan ko ek...
windu plak...T.T

eida said...

hahaha!
poyo ko~

azrul said...

aku layan aja ala~uhuhuh~

eida said...

haha!mekasih anyway~

Anonymous said...

[url=http://www.k2blacksmoke.com]K2 Black Smoke[/url].
k2 affects the cannabanoids in the brain in the exact same way that weed does,
that's what makes this stuff synthetic marijuana. it acts almost exactly like bud,
that's the whole idea. i think it's worth every penny, you have to try this stuff out.
You won't be disatisfied with this place [url=http://www.k2blacksmoke.com]K2 Smoke[/url]. Been
ordering from them for a long time and they're shipping and billing is VERY discrete. Try it out today!

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com