Saturday, May 16, 2009

++no title++

bismillahirrahmanirrahim

lama tak update blog, dan tak sangka ada juga yang pm suruh update blog kerana mereka rindu akan kesengalan dalam tulisan aku ni
(takde la sengal sangat,kan?)

dan esok kali pertamanya aku akan ke kota bharu tanpa ummi dan ayah!
duhh!sebenarnya nak kena bank in duit kat bank muamalat
(macam tak caya je)

dan ya,bilik aku agak bersepah dengan barang2 nak pergi u
buat masa sekarang u mungkin terbaik untuk aku
tapi aku masih menunggu dan berharap dapat IPg walaupun interview tu agak out
insyaAllah,yakin je dengan apa aku dah buat
dan yes,aku tak kan berhenti berharap dan berdoa untuk IPG

juga tak lupa, HAPPY TEACHER'S DAY to dearest UMMI and AYAH dan semua cikgu2 yang dah mendidik aku setakat ini
[insyaAllah suatu hari nanti orang akan wish aku pulak kot,((HOHO))]
doa2kan semoga impian tu termakbulblogger-emoticon.blogspot.com

dan tadi izzat dah kembali ke asrama
petang tadi aku menidurkan diri sebabnya hari ni macam kepala pening2 sikit
tu yang aku tidur pettang tadi
so, aku tak larat nak ikut ayah hantar izzat
tapi apa yang aku cuba nak sampaikan ialah mesej izzat


AA Izzat 16-May-2009 9.53 pm
"da,kalo MU menang tolong boo ayah deh?kita glory..pahtu nnti sebelum g u,meh tengok ijat lu deh..td xikut dah ngatar.."

hahaha,sebagai seorang kakak,aku mesti terharu blogger-emoticon.blogspot.comwalaupun bukan apa sangat mesej dia tu
sekadar aku tau dengan mesej tu diapasti akan terasa kehilangan aku
lebih best masa dia salam aku petang tu,dia siap cakap lagi tima kasih ngajar math tadi
haha,bro,benda kecik je tu!

haha,btw congratz to aima!
goodluck yerp!

sampai ketemu lagi dilain waktu kalau aku masih mau menulis
salam



6 comments:

F a r i z z a i d I said...

insyaallah leh dpt IPG tuh
all da best from me kay (;

azrul said...

gile la ko..
syg en ko kt adek ko..huhuh~~

tggu kputusan per nieh??
IP?

eida said...

fariz-insyaAllah,tq2!~

_____________________________________

azrul-mesti la syg!satu2nya adik lelaki aku~

IPG tu cikgu la~huhu!atau lebih glamour dengan pgglan maktab~



*myana,manakomen hang??duhh!**

@im@ CK said...

thanks ida..
ak doakn mg dapat ipg k..
nnti kat u..
jgn lupe kontek ak..hehe

a i m a n said...

bermakne, ayahnye arsenal la eh?
wahh same2.. hidup arsenal :-bd

eida said...

aima-hoho!oke aima..mu pun sma..doa2 aku dapat IPG tu~

_____________________________________

aiman-hahaha..kesian fan arsenal..asyik frust je kn?hoho~xpe2,trus sokong(HAHAHA XD)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com