Tuesday, July 13, 2010

T_T

Assalamualaikum

Yang datang dan yang pergi.
Terima kasih untuk apa yang diberi dan diambil.

*************************************************************

Apa yang dah jadi, jadilah.
Tak kisah pihak korang nak kata apa.
Tak kisah korang nampak apa.
Tak kisah korang rasa salah di pihak mana.
Entah lah.
Hak kamu.
Saya tetap macam ni.
Saya juga tak kisah.

Bukan soal hati jadi persoalan.
Soal rasa yang kita tak mengerti.

*********************************************************************

Eh, database apa khabar?
(Tak pasti.Susah =.=")

Mood: Rindu rumah pulak.
Rasa nak manja-manja dengan ummi.
Rasa nak rehat lama-lama dalam bilik dengan yoyok sambil buat aktiviti kegemaran kami.
Rasa nak hilangkan sekejap suasana gloomy ni.
(APAKAH??)
sob sob sob T_T

**********************************************************************

Esok kelas programming!
Oooyeah!
Thank You kepada kawan yang cuba membantu.
Susah gak dapat kawan DL ni.
HAHA!
Kita punya goals untuk life (short and long) semua dia nak tahu.
Anyway,betul kata anda.
Bila susah, kawan yang menyenangkan walaupun anda tak tau yang saya memang dalam kesusahan sekarang.
Thanx!

*******************************************************************

P/S: Pejam mata dan sila tidur.

2 comments:

Nur Areefah said...

eidaaaaaaaaaaa!! susah ape X___x

eida said...

haha.susah hasus~

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com