Thursday, January 20, 2011

DANIEL ADIE GIVEAWAY: Diary Motivation 2011


Assalamualaikum :)

Anyway ni first time join Give Away ni.Dulu aku dah pernah mention dalam entry silent reader pasal giveaway ni kan.Akhir sekali, aku join sebab telah di tagged oleh rakan blogger.

Pemilik blogger ini bernama Daniel Adie.Dia buat contest ni sebab dia nak share this special diary.Memandangkan aku memang suka diary, so aku rasa, boleh lah aku join contest sulong ini.Takut-takutlah bertuah, boleh lah jugak menang.Dapat lah hadiah special dari Daniel Adie ni.:)

Contest ni akan berakhir pada 27 January 2011. So aku nak tagged Raji dan Mr. Right~

Nak join sila klik SINI :)








2 comments:

DanieL AdiE said...

thanx 4 joining my GA..

best of luck ya..

eida said...

yeay :)
tq daniel!

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com