Wednesday, February 4, 2009

sahabat-sahabat


salam~

tak taw la nk mention nama or x~
tapi aku nak minta maaf la kat korang (3org) yang terasa hati dengan aku~ seriously aku tak perasan pun korang terasa masa kat tuition 2~ nasib la idham bagi taw~ aku bukan la xnak tegur korang~ jarak yang memisahkan and korang pun tahu that time macammana kan? kerana aku baik dgn dia aku jauh ngan sahabat2 baik,teman bergaduh,teman bergurau~ thanx idham coz bagitaw aku... law x aku mesti tak taw pape sal korang rasa aku menjauhkan diri dari korang~ hua3~sedey yang amat ni~ seriously,sangat2 sorry T_T esp 2 my bestfriend since sekolah rendah ain~

2 comments:

beyonddelife said...

haha3..sdih gle..
salam singgah..
nshat:dun worry..if diorag kawan u..pasti dia phm.yg awk bukan sngaja..
yg lbh elok..mintak maaf dpan2 la..

eida said...

hoho~

insyaAllah~

da mntk maaf da pn~

tq2~

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com