Monday, March 2, 2009

aim~

ngee^^...
tepat pukul 12.01tgh hr,saya terdengar ringtone FALL FOR YOU..tapi malas nak angkat coz masa tu memang mengantuk..lepas tu bunyi lak ringtone STRAWBERRY SHORTCAKE..
terpaksa la bangun and amek hp yang tengah cas masa tu. 1 message received..My Dear Ummi..

"kak,siap,mandi jum follow ummi pegi maktab lepas tu kita pegi cuci mata.cepat ya"

wah,mataku segar...cuci mata?hehe..

"oke ummi,i will..cam tau2 je kakak xmandi lagi"

ummi reply lagi"dah tu cepat la siap,ummi balik awal hari ni.."

"oo yeah ummi!salam, muahx!"

ummi reply again"hu,he,suka la tu"

hahaha~sayang ummi...

mula2 memang nak pegi maktab,tapi cancle last minit..jom la kita pergi jerteh slalu,ummi ajak...saya sengih je,oke je..then,jalan2 cari skirt labuh untuk adik coz nak kena pakai pergi sekolah time KO.lepas da jumpa tu,ummi pun cakap.."jom mulakan cuci mata kita"hehe,saya dan ummi pun mula la meround butik2.then,masa nak pegi butik Izzah tu,terlalu kedai tudung..mak aiih,tudung yang ku suka.rasa macam tak percaya pun ada,sebabnya kenapa harga tudung tu da murah?ngee,senyum membodek dekat ummi.tapi malangnya tak dilayan.LOL,memang cuci mata semata-mata.oke,tak pa la dulu.duit yg ada sekarang nak buat beli benda lain,so simpan dulu angan-angan itu.

DALAM BUTIK IZZAH**
masuk2 je nampak satu jubah..fully black,aduh cantiknya.rasa cam da leleh air liur tengok jubah tu.what?mahalnya....hahaha..terbantut lagi nk beli.then tengok lak jubah satu lagi.light purple,wah ayu nya kalo perempuan cantik2 pakai.dengan saya cam tak sesuai.LOL.tapi harga lagi murah dari yang warna hitam tu.ummi kata,skali lagi datang,boleh beli.hari ni survey harga je.then jalan2 lagi pergi tengok handbag and kasut(ummi punya).tapi apa2 pun,lain kali datang jubah purple tu will be mine~ngee^^

lepas tu,da lama punya jalan,perut pun terasa cam nak sesuatu.ummi pn ajak makan.lepas2 makan sambil story2 semua,kesian pulak kat ummi.balik2 kerja je dah kena bawak jalan2.sayang ummi sgt2 la~

5 comments:

@pEaCE@ said...

tu jer la keje pompuannn!!! haihhh
cuci mataaaa...

eida said...

hahahahahahaha~

cuci mata sekali sekala,xsalah sih eyi!~

hoho!~

NurAreefah said...

jubah tu sesuai untuk dak cantek?
aku sesuai la tuh?lalala

/me merajuk dengan ieda coz g cuci2 tak ajak aku~

eida said...

hoho~oo yeah,ko sesuai sgt la reefah~

hahaha!~

/me mintak maaf sbb xsempat ajak ko~haha!

eida said...

hoho~oo yeah,ko sesuai sgt la reefah~

hahaha!~

/me mintak maaf sbb xsempat ajak ko~haha!

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com