Thursday, March 19, 2009

good luck!

izzat: kak,pinjam handphone.nak amek gambar masa main.

eida: macam mana nak amek gambar kalo tengah main.

izzat: tak la.nak amek gambar kat sana la.

eida: handphone ayah kan ada.suruh je ayah yang amek.

izzat: ayah la ni xbagi kak ikut.sapa nak sokong izzat kat sana.

eida: xpa2.pagi2 kakak call.main elok2.jangan gabra.macho seyh!hehe!

izzat: tapi nak juga handphone tu.bleh la.nanti izzat belanja la apa2 ye?

eida: amek la.handphone atas katil.tukar simcard 2.jaga handphone tu elok2.jangan nak kasi hilang macam dulu.

izzat: thank you.

**izzat weh,cepat la..dah nak bertolak ni..ayah panggil**

kesian izzat.sepatutnya satu family pergi sokong dia main tenis kat kemaman.tapi ummi pula sibuk.terpaksa la ayah sorang je yang teman dia.apa2 pun,selamat berjaya.doa banyak2 biar menang!go izzat!go go go!!kalo menang ayah belanja raket tenis yang baru..fuyyo jeles!hoho!



ni gambar my lil bro degan kak long yang dua tahun lepas rasanya.si izzat ni xsuka amek gambar.hoho!so good luck adik!!

4 comments:

nur nina said...

player tenis tuh!!
hebat rrr...

eida said...

hoho!
xda hebat sangat pun..
biar dia isi masa lapang ngn benda2 berfaedah je..

hoho!

@pEaCE@ said...

roger federal malayaa

eida said...

hoho!

bleh je~

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com