Wednesday, March 18, 2009

updating~

setelah sekian lama xbuka friendster dan facebook,hari ini aku dengan jayanya melayari kedua2 benda alah ni.haha,ada sesuatu yang best tentang facebook iaitu hantaran dari kawan2 benda2 yang cute.memang cute sampai rasa cam sayang je nak approve semua tu.



cute kan?hehe..

ni pulak komen2 yang rasa cam best je.haha!thanx a lot pada sapa2 yang xputus2 bagi kata2 yang membangun!



ni dari kak tret.kawan baik k.long tapi da macam family kitaorang juga.thanx kak tret.doa2kan la dapat interview seterusnya masuk sana juga~



ni pulak dari amir.my junior yang bagus sesangat.haha!walaupun cam susah paham ayat kelantan dia,tapi,haha!tetap suka!thx amir.kak eida xsempat nk layan hari tu.ramai menyerbu.thx utk kad amir tu.kak suka sangat2~


ini saja.malas nak reply semua komen2 tu.banyak sangat.nak approve pun macam malas gak.kalo sempat,balas,xsempat,sorry banyak2!

2 comments:

myana said...

amir bolot..
bakpo dia bagi ko mu sore jah..??
aku nak etep.....

eida said...

hoho!

mintak la dengan dia~

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com