Monday, March 9, 2009

berjaya~

Alhamdulillah~sangat syukur azab pertama da lepas..cant wait this thursday!~

thx untuk encik hiz@dia suh saya panggil dia pak cik hiz..oke,saya nak ketawa sebabnya saya test tadi sangat2 lawak..hoho!jangan jeles kepada sapa2 yang dapat pak cik muda tu..haha!pak cik hiz ini sangat baik and saya pun xtau kenapa dia suruh saya panggil dia pak cik sedangkan cikgu2 IM semua panggil dia encik hiz..LOL~special kan?kah2~

oke firstly kena naik bukit then parking..masa naik bukit tu,tangan da berpeluh bukan main lagi.sampai mata nampak berbintang2 kat depan sebab nervous sangat.nasib baik lulus both~saya merupakan student kelima yang lulus part tu~tapi saya juga orang kedua last yang lulus bahagian 3 iaitu memandu di jalan raya utama~bayangkan berapa lama menunggu~

siyes,itu kes buli~sebabnya ada sorang pak cik ni,dia suruh aku panggil dia abang.hello,geli den~then dia kata "saya letak awak punya turn last,oke?".saya buat muka selamba je coz xda mood nak bergurau(tengah takut kan,hoho).eh2,ingat dia bergurau,rupa2nya memang saya kena tunggu lama yang amat untuk habiskan bahagian ketiga.teruk pak cik tu.then,buat muka sebal,pergi la meja urus setia,"pak cik,bila turn saya?dah mual menunggu ni".pak cik jawab "oke,kesian awak,lain kali panggil saya pak cik lagi"sambil senyum puas hati dapat membuli diriku.waa,saya da nak menangis masa tu,teruknya pak cik ni.nak je dicucuk matanya dengan pen masa tu.dia bukan menggatal,tapi dia memang suka membuli,tapi xpa la,yang penting LULUS apalagi dibelanja minum air tea ais.oo yeah,suka suki,riang gumbira~

buat kak hanim@Ustazah hanim yang blaja keta skali,selamat pengantin baru kak.saya xdapat pegi coz ummi saya mesti segan.insyaAllah,mesej akan dikirim pada hari bahagiamu~

Tuhan tu adil kan?Dia xjadikan kesedihan hari semalam sebagai penyambung hari akan datang.tengok,hari ini saya sangat happy.syukur sangat2.oke,sekarang menanti debaran result spm pula~

kua2~ingat kan post semalam akan jadi last sampai la result keluar.(hoho,kadang2 tetap lawan pendirian,happy sangat kot!~aiyoyo~)

oke,till then,salam~

4 comments:

meister007 said...

congrateZ~
smoge kite smue dpt result yg oke...
amin~

eida said...

insyaAllah~
doa2kan ye~
hoho~

NurAreefah said...

tahniah!

eida said...

thx2~
haha~
padahal kau da wish smlm~
syk kau~

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com