Monday, March 2, 2009

TAGGED~

1) Who are you?
- me<<--eida

2) Who is more important to you? Friends or boy/girlfriend?
- currrently friends.

3) How often do you think of committing suicide?
- nope,never..dosa oke..tapi rasa nak bunuh orang pernah la(muahaha)

4) Do you think you have enough confidence?
- sedang build up my confidence..go eida!

5) How many babies you want?
- LOL…^^

6) Do you believe in seeing a rainbow after the rain?
- ya,kadang-kadang..

7) What is your goal for this year?
- Mujahidah yg sentiasa menyeru jalanNYA~insyaAllah selagi mampu.

8) Do you believe in eternity love?
- LOL..kenapa la tag ini juga yang aku rasa nak jawab(rasa cam gedik lak,LOL)

9) What's a perfect boy/girlfriend like to you? (List 10)
- ISLAM(wajib la)
- baik+supportive+cool(LOL)+willing to share any probs
- kalau hensem kira bonus(gedik lagi)(rezeki Allah semua tu,aku hanya mampu berharap,cewah..sbbnya aku tak layak pn dapat yg hensem2 ni)hoho~
- nak yang lagi pandai dari aku(nanti leh bimbing aku kn?)
- lemah lembut(erk,bukan lembut cam perempuan,tapi selalu berkata2 perkataan baik)
- suka lelaki yang pakai kopiah. Kalo boleh biar setiap masa+pakai serban and sangkut kat bahu.
- yang banyak cakap supaya aku tak boring sebab aku pendiam(eh,cam xcaya aku pendiam,ngee)
- rajin+pembersih+kalau aku masak kena suka(tapi aku bukan maksudkan sekarang,bila da kawen lor,LOL)
- bijak memahami situasi+matang(aku matang cuma kdg2 je childish)
- bila aku tengok dia,bercakap dengan dia,dia tak pernah melalaikan aku,malah mengingati aku kepada Allah(syukurnya kalau dapat yg macam ni)

10) What feeling do you love most?
-tidur(arggh)

11) What are the requirments you wish from the other half?
-memahamiku(LOL)

12) Is there anything you wanna tell the people you hate?
-jangan la jadi macam tu.oke?

13) What does flying means to you?
- happy?

14) What do you crave for the most currently?
- Novel hlovate

15) Who's hotter? Chace Crawford or Kevin Peake?
- aisyah(bestie,aku tak kenal org atas)

16) Describe the person who tagged you in 5 words.
- Faris,cousin,sumax,cool+baik~^^

17) What have you done to yourself make yourself happy?
-edit photo?ngee

18) If time were to rewind, when will you want it to be?
- tak suka perkataan if(membuka ruang kepada syaitan)redha je la.

19) What are your fear(s)?
- Allah
- Takut Allah member kebaikan tapi membawa kelalaian+keburukan.(YA ALLAH,minta jauh)

Instruction: Tag 8 people. List them out at the end of the post. Whoever does the tag will have blessing from all.
-eju(nanti eida jawab tag eju lak),myra,areefah,sara,fa,arif,and sapa2 yg terasa rapat dengan ku.^^
Sekadar hiburan semata2~

2 comments:

eju said...

akan ku setelkan hanye selepas mu menyetelkan tag dariku.. muahahahhahaha =P

eida said...

hahaha~

eju membalas dendam sih~

hahaha~

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com