Monday, March 16, 2009

err~

tak tau nak tulis apa.ada sesuatu yang berlaku dan mengacau bilaukan mindaku sampai aku terasa "err".

hari rabu ini akan ada meeting KEM SAHSIAH DAH KEPIMPINAN untuk budak2 form 1 sampai form 3.oke,kerja sukarela sebenarnya.even penyertaan fasi2 adalah sukarela,kami tetap nak kem tu berjaya dengan cemerlangnya.tapi,masa hantar semua kerja2 yang diminta oleh encik presiden,aku kena marah.siyes malu.err,da la aku tak pernah bersuara kalo dorang minta aku siapkan itu dan ini.bila kerja siap,nak marah2 aku kononnya aku hantar lambat.HELLO,masa aku nak hantar awal2 kau orang kata simpan dulu sampai la 2minggu before kem berlangsung,dah ni apa cita?tapi kalo dengan lelaki macam tu la.segala macam benda dia cakap masa marah.errr,aku tak bleh bela diri so just diam je la.cuma bila dah banyak dia berleter,aku pun back up la diri sendiri.nasib baik la kalo lelaki beriman ni dia pandai and bijak mengawal situasi dan meminta maaf dengan aku kembali.aiseh,aku bukannya nak dia minta maafpun cuma jangan marah kuat2 je.kang lama2 aku makan dia balik.hoho!

so akhirnya,kebanyakkan kerja yang diminta sudah siap bagi pihak aku.aku cuma diminta menjadi photographer sepanjang kem dan diminta menguruskan lagu tema.lagu mungkin da ada.dalam perancangan ada tiga lagu yang sesuai untuk kem ni.tapi ada beberapa pihak yang belum menyatakan persetujuan.serius,aku tak suka bekerjasama dengan insan bernama lelaki.aku dah la tak pandai nak bercakap dengan dorang,lelaki ni ego,kalo kita cakap,asyik kita yang salah.dia aja la yang betul.eii,sabar2.kalo bukan aku dah banyak buat keja,mungkin dah lama aku tarik diri.hua2~

and,aku terasa errrrrrrrrrrrr........xleh cakap~tak apa if that so.

4 comments:

myana said...

busuk2...mu busuk!wat kem tak ajak aku!

eida said...

hoho,meh la join..hari tu aku ajak jual mahal..skrg baru la nk marah2 aku,,suka je panggil aku busuk..teruk la..dush~

assabakie said...

biasola laki..
meme dio ni adow ego..
toh leh nk lari doh...
hehe..

eida said...

hoho..tu yang susah tu.balik2 kena marah.aiseh.hoho!asal ego orang laki ni xmenyusahkan,im oke with it.

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com