Monday, March 16, 2009

seram~

haha,baru je nak out dari blog and apa2 je yang sedang aku online.tapi tetiba dengar bunyi motor lalu.aku punya tingkap terbuka luas,saja nak amek angin malam.tetiba aku terasa disuluh.siyes tangan kaki and apa2 je terasa sejuk meremang.

cesssss,pak cik2 yang menjaga kampung rupanya.kenapa la buat aku berdebar.salah aku juga,sapa suruh buka tingkap dia ingat ada pencuri.ishh..

selamat menjaga keselamatan kampung.ayah bertugas hari khamis ni kalo x silap~hoho!

6 comments:

myana said...

eida busuk + cik pinky minky + cik panda cute + eida yang shalalalala..
mu ni penakut sungguh.hahaha.banyak gelaran mu.xleh tulis semua,takut mu nagis macam tadi.bagi pihak aku,intan,byni and nik,maaf la kaco mu tadi.da la paksa mu buat TUUT even taw mu tengah demam.wakwakaka!mu mmg shbat baik.kena buli pun xkisah.sayang mu!miss me.aku nk away da!

eida said...

banyak la mu aku xkisah.kebas tangan and kaki aku bawa brg2 mu and the geng!sepatutnya belanja aku makan or topup.haha!teruk ar.tu gelaran masa sklah la.skang da xskolah.

a i m a n said...

hebat kg..
ade giliran utk jage..
bagus2.
hoho

eida said...

hoho!
kalo xjaga kan bahaya pulak..

Anonymous said...

ramai pencuri kawasan rumah dia..kan3..??

eida said...

hoho!

xtau nk kata meh!

tapi msa hari kamis hari tu mmg ada kecurian..

2 moto kena curi meh!

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com