Sunday, March 15, 2009

no title

kesibukan diri membataskan diri ini utuk online sentiasa macam dulu.ye, sangat sibuk.dan tetiba 3 hari ini hujan tak pernah berhenti.dan di kesempatan itu,hari ini keluar main hjan dengan dua adik2 yang sedang dilanda kebosanan sama dengan kakaknya ini.ketua nya?mestilah saya.main hujan sambil amik gambar.then kena marah dengan ayah sebab takut demam.tapi bila dah sejuk sampai ketahap maksima,barula kepala ni rasa pening2.hoho,tapi sangat seronok.si adik yang bongsu da pun dilanda demam.haha,sapa suruh join.

sekarang bulan mac.bila da masuk bulan mac camni,banyak la pula duit terpaksa dilaburkan untuk beli hadiah.aiseh,ramai kawan yang lahir bulan mac.setelah puas memujuk ummi,esok saya akan keluar bersama kawan2 buat kali kedua sepanjang hidupku untuk buat suprise kat baini.nasib baikla ummi bagi pergi.buat baini,sanah helwa.



wardah kesayangan~ana dan baini.

22mac kak long balik.saya,yoyok and adik kat umah ni dilanda rindu menunggu kak long balik.gegak gempita la umah bila kak long sampai nanti.i have a lot of story to share with you!oke,da tak tau nak tulis apa lagi.nantikan update akan datang~

2 comments:

myana said...

gambar aku ada jugak..

eida said...

er,sbb baini xske gambar sorg2,,tepaksa letak gambar mu jugak!

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com