Monday, April 13, 2009

Buat Awak Yang Saya Cintai Dan Sayangi :D



firstly nak wish dekat budak ini Happy Birthday:D
Dear Nur Syazana Binti Abdullah,wish you a very happy birthday..
Semoga Persahabatan kita kekal buat selamanya walau apa pun terjadi..
Terima Kasih sebab jadi kawan saya :D
Saya bukan kawan yang baik untuk awak,tapi awak tetap kawan saya selamanya :D
Nanti kalau nak pergi mana,sila2 jangan segan ambik saya dekat rumah :P

________________________________________________________________________________________


dan ini buat sahabat saya yang paling saya sayangi, Nur Zawani Binti Abdul Razak..
memandangkan anda sibuk disana, saya memahami kesibukan anda..
terima kasih walau sibuk macam mana pun,awak masih mengSMS saya..
saya sangat merindui awak..
mesej awak hantar tadi dah buat saya menangis..
ye, kita dah kawan baik selama 11 tahun dan saya tak nafikan awak memang sahabat saya yang paling memahami saya dan sentiasa tolong saya dan menaikkan semangat saya..
hanya awak dan saya yang tahu segalanya..
saya selalu nak merajuk dengan awak sebab awak selalu xdapat datang rumah saya..
kadang2 awak datang saya xda..
kadang2 saya jemput,awak pula xda..
tapi saya tahu sebab apa..
walaupun jarak memisahkan kita,
macam mesej awak tadi,SAYA SANGAT2 MENYAYANGI AWAK..
SIAPAPUN KAWAN SAYA YANG DATANG,XKAN DAPAT GANTI AWAK,KAWAN PALING BAIK DALAM HIDUP SAYA!
terima kasih buat awak,sebab sentiasa bersabar dengan perangai saya,sentiasa menasihati saya bila saya tengah down and sentiasa mempercayai saya bila awak ingin berkongsi masalah..
saya xkan delete mesej awak, sebab bagi saya mesej awak sangat2 bermakna bagi saya ;p

4 comments:

eju said...

SIAPAPUN KAWAN SAYA YANG DATANG,XKAN DAPAT GANTI AWAK,KAWAN PALING BAIK DALAM HIDUP SAYA!

sweetnye!!! semut2 pon dah dtg hinggap pc eju nih.. hohohoh

eida said...

hoho!
semut2 sila datang ke pc saya..
haha!
:D
kasihan pc eju :P

**rasanya eju yang sweet sangat tu semut datang tu :P

assabakie said...

eju tak sweet...
pc la yg sweet...ngee~~~~
hek2

eida said...

serius xbaik..
kesian eju :D

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com