Tuesday, April 7, 2009

ketika aku dot dot dot



ni hadiah besday aku dari arep!tima kasih arep!bila lama2 aku tengok banner ni,aku rasa cam sesuai dengan jiwa aku sekarang!ya,aku perlukan ketenangan~

uh~~(bukan nak mengeluh,tapi entahlah)
kalaulah aku mampu,ingin aku luahkan semuanya biar hilang lelah di dada!(erk,kenapa aku tulis semua ni?==')
hmm...seriously,aku terasa cam ada kekacauan sikit.aku ni jarang benar bad mood ni.tapi hari ni,MAAFLAH aku sangat2 tak ada mood.perasaan masa ni kalau ada bom then bom tu meletup "KEBABOOOOM" macam tu la aku sekarang ni.apa ni eida??calm down...

adakah blog ni tempat meluahkan rasa gembira dan juga kesedihan.(aku sengal)aku sorang je kot.grr~
kalaulah sekarang aku ada machine gun sekarang nak je aku tembak2 buat lepas geram ni.GRRRRRR!~
ye,tembak kamu"DOOM10X".tembak mereka"DOOM10X"(LOL,camne bunyi machine gun,aku xtau).DUSH3!!!!~letupan berapi.....................yezza(erk,aku ni cam xbetul je)

yosh!cool2!xmacho marah2,geram2!

oke,DONE!

3 comments:

@im@ CK said...

hoho..
bakpe lok nie..
ilep r..
hoho...
gi belasah itik serati sure mg ok blik..hahahaha

syafeeq said...

hahaha..dah abes geram cik eida?

eida said...

aima:
mana aku nak cari itik serati aima?hoho!kesian itik tu kalo belasah dia..dia pun nak hidup..haha!
aku kalo dah hangat,abes la(tipu je ni,LOL)

syafeeq:
hahaha!feeq,wahh kau suka je..aku geram kejap je..cuma lain kali kalo geram ada machine gun betul2 mmg best :D

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com