Saturday, April 18, 2009

SukaSukiRiangGumbira :D


tak kisah kalau orang kata blog aku tak cantik
bagi aku ianya sangat comel sekarang

blogger-emoticon.blogspot.com

hahaha
dan aku juga belajar macam mana nak letak emot segala macam tu

and post ini dituju khas kepada sahabat aku yang sanggup menjadi panda bersama aku semalam setelah sekian lama aku tak tidur lewat
aku tau mesti dia sangat geramblogger-emoticon.blogspot.com sebab aku tanya itu ini dekat dia even benda yang sangat bodoh pada dia

hahaha

blogger-emoticon.blogspot.com
aku berjaya sebab dia

so million thanx to arep
blogger-emoticon.blogspot.com

tak tau nak cakap apa dah cuma terima kasih sifublogger-emoticon.blogspot.com


13 comments:

safiamira said...

errr...comey la blog bru ni...

eida said...

hoho!
mekasih mira :P

a i m a n said...

waaaaa..
nice2..
cantik layout baru nih..

hohoho..
3 column tuu..
xD

eida said...

:D
mekasih2

erkk
apakah 3 column?
xpaham ni..
mesti ada benda dia ni sebab tu buat XD..
kan2?

?????~~

eju said...

chantek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(jelez r ni.)
cmne eik nk tukar. eju nyer asyik error je bile masokkan code =(

eida said...

hohohoho!
betul ke eju?
eida xpndai menda2 ni,smlm baru arep ajar
sampai2 kena marah
:D
biasa la buta IT
hakhakhak :P

ArM said...

xmrh...
NASIHAT!! lol

NurAreefah said...

ehem..ehem..
lalala

eida said...

arep-LOL..oke2,kau nasihat..hak3!

_____________________________________

areefah-eh,kau sakit tekak ke?LOL

@pEaCE@ said...

nok buh gano eida emot tuh???

eida said...

eyi,gi tengok blog arep hok blogspot tu..
dio ada letak situ cara..

assabakie said...

huhu..comey2 emot tuh..emot tuh nama benar tu la oghe panggil tuzki..hehe

comey blog...ngee..

eida said...

TUZKI eh?
hoho~
mekasih :D

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com