Thursday, April 2, 2009

day day day

salam~
emm,sudah sedia maklum 2 april hari jadi ku. So,adalah sahabat2 yang ajak keluar,tapi macam biasala,ummi xkan bagi keluar sesuka hati. So,xdapek den nak nolong bila ummi memang xnak bagi keluar dengan kawan2. Then,sahabat2 pun decide nak datang rumah! OMG!
Takkan la sahabat nak datang rumah, aku tak buat apa2? Dah lah sepanjang 5 tahun berkawan diorang xpernah datang rumah aku dan sebaliknyala di mana aku pun xpernah pergi rumah diorang.hoho!dan sepanjang 5 tahun tu jugakla,aku pernah outing dengan diorang sebanyak dua kali je..LOL!

Jadi pagi tu aku bangun awal prepare apa yang patut. Dalam pukul 10lebih,aku mesej diorang untuk mendapat kepastian yang diorang jadi tak datang. Masa tu masih tak bersiap lagi coz masa tu aku still tengah memasak. Ingat lepas siap masak baru nak mandi.LOL!kejap lepas aku text diorang,aku dengar bunyi hon!LOL.Mula la aku kelam kabut sorang2.haha!ah,xkisah,dulu masa duk hostel diorang dah biasa!siyes,aku sangat malu masa tu.

Diorang nak bersalaman dengan aku tapi aku tolak.ye la,paham2 la.LOL!then,aku jemput la sahabat2 aku naik.then kitorang borak2 la kejap sambil aku membuat air yntuk dorang dan tinggal kan dorang dekat ruangan tv and biar dorang duk situ sementara aku siapkan sphagetti and makaroni goreng tu.lepas siap2 masak and hidang,aku jemput dorang makan.LOL!aku minta diri nak bersiap jap.diorang pn kata xlapar lagi and tunggu aku!muahahahhahaha!apa punya anak dara aku ni!malu je dengan diorang!haha!xkisah lah tu.siap2 je,aku sarung je la jubah yang tersangkut dalam almari.gasak la.tu je baju yang dah bergosok.plan nak ambik gambar tapi aku pulak yang errr~so amik sikit2 je la.dorang lepak kat rumah aku sampai la pukul 4 petang.then ayah hantar dorang pergi town and berpisah lah kami disana.huhu!sedih2!papepun syg korangla!

hoho!then,ummi ajak pergi makan sambil2 ajak la acik and fdamily dia sekali join kitorang.aku dapat hadiah dari ummi,ayah and acik!tapi ayah xtau ummi beli hadiah apa.hadiah tu bini acik balutcantik2.tapi ayah pulak,boleh ayah pergi berebut dengan aku nak buka hadiah tu..sheeshh~mana boleh,its mine!tapi apa ayah peduli.dia yang bukakan hadiah tu.aku tengokk je la.OMG!thanx a lot ummi,ayah and acik! :D i just love it!seriously, im happy,happy and happy!terima kasih Allah!

4 comments:

a i m a n said...

hoho
apekah hadiah itu?

eida said...

hoho
hadiahnya ialah..lala!:D

eju said...

hepi belated bday!!!!!!!!!!!!!

eida said...

oyeeah!
thx!

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com