Sunday, April 26, 2009

oh my!oh my!oh my!

salam..
ouh duniaku!ouh hari2 ku!ouh aku!
sungguh,aku sangat merindui dunia maya ku..
dah beberapa hari aku tak sentuh laptop dan mengonlinekan diri..
semakin hari,hari-hari ku dipenuhi dengan aktiviti yang menghalang aku menjalankan aktiviti aku setelah menamatkan dunia persekolahan..
blogger-emoticon.blogspot.com

hari ini saja berjam-jam aku dekat jerteh..
beratus-ratus duit habis..
kesian ummi dan ayah..
ye la,walaupun barang yang dibeli bukan lah mahal sangat,tapi bila nak belajar, macam0macam la keperluan yang perlu dibeli..
ummi kata kena beli sikit-sikit supaya tak beban sangat bila nak sambung belajar..
blogger-emoticon.blogspot.com
esok nak pergi sekolah nak buat pengesahan sijil-sijil yang tak banyak tu..
itupun kalau sempat sebab esok aku nak temankan aini ke jerteh dia nak bank in duit untuk matrik dan buka akaun bank rakyat..
aku malas nak buat sendiri dan ayah bersetuju untuk buatkan untuk aku..
terima kasih ayah kerana memahami anakanda ini..blogger-emoticon.blogspot.com

bila difikir-fikir,lagi seronok zaman sekolah..
tak banyak benda yang kena fikir..
huhu!merindui zaman sekolah..
semalam dah selonggok baju2 sekolah aku yang dah lusuh dikumpul dan dibakar..
yang mana elok ummi simpan untuk bagi dekat anak2 murid dia yang susah..
lepas ni hari-hari aku pasti akan bertambah busy..
oh YM, oh BLOG,sungguh aku merindui kalian..blogger-emoticon.blogspot.com
dah lama aku xon republic 1991..
rindunya kawan2 kat sana..
aku tak tau apa yang jadi dekat sana sekarang,tapi aku sangat2 merindui saat2 itu..
apa khabarkah kalian?sihatkah kalian?adakah kalian merindui akuu sepertimana aku merindui kalian?blogger-emoticon.blogspot.comhaha!gediknya aku!
huhu!oke la..aku berharap dapat update blog selalu supaya nanti bila dah sambung belajar tak da la aku kempunan berblogging lagiblogger-emoticon.blogspot.com

oke la..cukuplah aku mengarut..

p/s: semoga Allah merahmati kalian semua dan doakanlah kesudahan yang baik buat semua..



blogger-emoticon.blogspot.com

7 comments:

assabakie said...

hohoho...
masa skoloh aitu nk sangat2 g u..
masa nk masuk yo tringat plok ko skoloh..
ngeh2

ArM said...

wb eida~
miss u too~ XD
btw, aku xsiapkan lg brg2 matriks aku...
borg tu pon xbrtndetgn lg...huhu...
erm...kne bwk sijil skali ke kt sne huh? =.="

eida said...

nabil-hoho!besola..nampak sangat ana ni tak bersyukur op?ouh tidak!maaf..ana hanya teringat je..:D

_____________________________________

arep-agagaga!aku xtau la..lupa deh!aku hanya sedia je sebab untuk interview skali..hoho!
aku rasa sijil xkot kalo matrik..sijil branak ,ye dia nak..
hahaha!sijil jugak kan?:D

@pEaCE@ said...

kiro straight g matrix ah nie

eida said...

hesh..
dop la..
hanya persediaan awal je..
kalo bleh nak IPG~

assabakie said...

hoho bukan itu maksud ana eida.
meme gtu blako doh..
de lamo tinggal gak..
tringaklah...
tringak maso mudo2..
kaka

eida said...

hoho!oke2~
ada salah paham!
hehe!
yupp!ana mmg tringat skolah~
haha!

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com