Monday, April 13, 2009

Tagged From Fa And Aima :D

Tagged From Fa :D

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapakah anda memilih nama blog itu?

- a journey named life..saja nak ceritakan perihal hidup ku :D

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

- ajourneynamedlife.blogspot..idea?tiru kak long(siyes xasli)haha

3.) Apakah method dalam penulisan blog anda?

- hahaha..melalut je lebih :D

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? kenapa?

- tak kot buat masa sekarang..aku suka blog aku..kalo korang xsuka xkisah :D

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?

- fa punya blog?emm,interesting..why?dia punya banyak idea untuk update blog dia :D

6) senaraikan calon yang akan di tag:

- aima lagi..jol(kalo kau tak sibuk la)..aiman..feeq..bihah..

aku runsing nak tag budak2 u ni..haha!nanti kena sembur pulak..dorg sibuk nak exam aku sibuk tag dorang..:D

____________________________________________________________________________________
Tagged From Aima :D


1. do you think you are hot?
-aku cool :D


2. upload a favourite picture of you



3. why do you like that picture?
- nama budak tu sarah..she is so cuteeee :P

4. when was the last time you ate pizza?
- haha!bila ek..ummi buat best :D

5. the last song you listen to?
- isteri solehah..hahaha!

6. what name do you prefer beside yours?
- i love my name:D so i dont need others

7. people to tag
- aku xnak susahkan org sbb kbykkan dah ramai jawab tag ni!

so,DONE!dah xda hutang :D

letih aku bayar hutang dorang..:D layan la..hilangkan boring~

2 comments:

Wanie said...

ksian eida..
syg ko..
ak ade kat link ko..
yeah!!

eida said...

haha!
mesti dowh!
kena la ada..
=p

/me syg kau jgk azz@wanie..hoho!

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com