Thursday, April 2, 2009

Selamat Hari Lahir

salam pembuka bicara.
pagi yang hening,hati yang syahdu~
tak tau kenapa,diri rasa dihargai.

buat ummi,ayah,kak long,yoyok and adik tersayang~
selama 18tahun diri ini bertemankan kalian,suka duka di kongsi bersama.jatuh bangun diri ini disisi kalian.sayangnya,diri ini masih belum yang terbaik untuk kalian.terima kasih usrati terutama ummi dan ayah yang telah memberi dididkan buat anak kalian ini.penuh dengan rasa keTuhanan dan kasih sayang.InsyaAllah ummi dan ayah,anak2 ummi pasti berjaya wlpn bukan sepenuhnya seperti impian kalian,insyaAllah kakak akan jadi seorang yang imraah akidah,hamba yg taat,anak yg solehah dan semuanya~sayang kalian semua!terima kasih atas wish kalian yg xpernah putus walaupun sekarang kakak dah berumur 18 tahun ^^

buat sahabat2~
aku rasa macam xmampu nak sebut satu2 nama.hanya Tuhan yang tahu betapa terharunya aku mendapat ucapan kalian.sebagai menghargai,aku tetap nak sebut nama2 kalian.of coz first skali buat sahabat kecilku sampai la skrg,my soul mate,NUR ZAWANI..then sahabat2 lain yang amat la aku sayangi,BYNI,NIK,INTAN,BIHAH,AFNAN,AREP,AIMAN,MYRA,
NABIL,FA,AIZAT,AZZ,KHALIDAH,ZATI..GUYZ, I REALLY LOVE YOU!
SAHABAT2 YANG DAH WISH INI SAHAJA.so aku masih lagi menanti sahabat2 lain yang sudi mengeWISH~hoho!pagi esok mungkin aku kena bangun awal.sediakan apa yang patut.mungkin esok ada sahabat2 yang akan datang rumah,sebab ummi xbagi celebrate kat luar.xpenah aku rasa terharu macam ni.biasanya memang ada yang wish.mungkin specialnya tahun ni dengan bertambahnya kenalan dekat republic 2.and aku berkongsi hari jadi dengan bihah.YUPP bihah!btw myra,dia pun simpan rahsia aku!haha!and aku pun sayang dia.btw,my dear BIHAH,Happy birthday!aku nak nangis~tadi kawan2 classmate call sambil nyanyi2..waaa~thx guys!betul kata Allah,kalo kita sayang orang,orang akan sayang kita balik~so,aku dah tak kisah korang panggil aku LONG ke,MAK ke,UMMI ke,IBU ke,aku tetap sayang korang walaupun aku terasa tua dengan panggilan sebegitu(takpe,sebab aku kan ada sifat keibuan macam teacher zaini kata!haha)~terima kasih sahabat2 kerana menerima aku apa adanya dan menyayangi aku!aku pun sayang korang~

oke,sempena 18tahun aku hidup di bumi Allah ini,aku berharap sangat aku mampu jadi hamba yangg solehah!yup,itu impian aku~solehah dari segala sudut.Bismillahirahmannirrahim~Ya Allah,jadikanlah ana sebaik2 hambaMu diatas bumiMU ini ya Allah~Jadikan lah aku wardah di syurgaMU.Jadikan aku hamba yang bermujahidah dijalanMu.Jadikanlah aku anak yang solehah,isteri yang taat,ibu yang penyabar pada masa akan datang.InsyaAllah!sanah helwa EIDA~(ucap untuk diri sendiri)hehe~

14 comments:

ArepM said...

love u too~ lol
btw, amin...

eida said...

hahahaha~

berani mati betol reply macam ni!

muahaha!

btw,thx ya!

ArepM said...

hahaha~
xde idea nk rply..
sje je nk spam...lol

eida said...

spam?
hoho!spam dibenarkan~

Anonymous said...

sanah helwa.......

a i m a n said...

wahh.. macam chat box dah..
btw..

sanah helwa ya eida..
hehe
(again)

eida said...

to anonymous and aiman:

ye2~sanah helwa eida(HOHO)
million thx..

fawh said...

oh besday eida ke?
slamat mnjadi tua la yer.
heheh.

bihah said...

happy birthday eida
semoga ko diberkati~~~

arep...bahaya tu apa ko tulis..ehhehehehe

thanks eida..ye aku faham maksud ko tu..hehehehhe...(kite2 je)

safiamira said...

happy 18th birthday..
smoge ape yg diimpikan t'capai hendaknye..huhu

MyR@ said...

selamat hari lahir ya sahabatku
syg ko...
btw,g tgok blog aku sekali ag
heheh

NurAreefah said...

bufdayyyy!!!~
/me sedey call eida takde yg jawab..lol

shaoran said...

barokallahhufikum...smoga pnjang umur dan berada dlm keberkatan Allah selalu...pertambahan usia biarlah seiring dgn pertambahan ilmu dan amalan...syukran

eida said...

fawh-ye2..suda menjadi tua! :D

bihah-i know i can trust u!so keep it safe between us rakan sebayaku :D

myra-isk3!thx dear!really appreciate it!nasib ko letak jgk..hoho!

areefah-sorry meh!aku tido awal masa ko call..:D

shaoran-terima kasih! insyaAllah~

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com